Dolar 34,2271
Euro 37,2249
Altın 2.994,53
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Açık
Mersin
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Beylikdüzü’nde menopoz tüm süreçleriyle ele alındı

Beylikdüzü’nde menopoz tüm süreçleriyle ele alındı
REKLAM ALANI
19 Ekim 2024 13:25
12

Beylikdüzü Belediyesi, 18 Ekim Dünya Menopoz Günü dolayısıyla “Menopoz Aktif Yaşam” isimli bir söyleşi gerçekleştirdi. Bütünsel sağlık koçu Nalan Mettin Kızılkaya, menopozun tüm süreçleri ve bu dönemde yapılması gerekenler hakkında paylaşımlarda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) – L Beylikdüzü Belediyesi 18 Ekim Dünya Menopoz Günü dolayısıyla “Menopoz Aktif Yaşam” isimli söyleşi düzenledi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ve onlarca kadının katıldığı söyleşide, bütünsel sağlık koçu Nalan Mettin Kızılkaya birbirinden önemli paylaşımlarda bulundu. Kızılkaya, premenopoz ve postmenopoz süreçlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

“LÜTFEN FARKINDALIĞIMIZI ARTIRALIM”

Menopoz belirtilerinin 30’lu yaşlarla birlikte ortaya çıktığını belirten Kızılkaya, “Menopoz 45-50 yaşlarda başlamıyor. 30’lu yaşlardan itibaren bence farkındalığımızı artırarak geliştirebiliriz. Menopoz dönemi her kadına göre farklı seyrediyor ve her birimizin parmak izi kadar farklı bir dönem aslında. Siz o parmak izinizi kendiniz yönetebiliyorsunuz. Bunun için lütfen farkındalığımızı artıralım. Çaba sarf edecek ve kendimize yatırım yapacağız ki karşılığını alalım” şeklinde konuştu. Sağlıklı beslenme, rutin oluşturma, hareket etme ve hobi edinmenin de önemine dikkat çeken Kızılkaya, tavsiye ve önerilerde de bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.