Dolar 34,1565
Euro 38,1943
Altın 2.915,77
BİST 9.789,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 30°C
Açık
Mersin
30°C
Açık
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Başkan Yıldız Kaklıç’ta yol sözünü tuttu

Başkan Yıldız Kaklıç’ta yol sözünü tuttu
REKLAM ALANI
27 Eylül 2024 16:15
14

Çiğli Belediyesi tarafından, kentin üst yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan çalışmalar Kaklıç Mahallesi’nde devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Üst yapı çalışmalarımızla, ilçemizin her köşesinde kent içi ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getireceğiz” dedi.

ARA REKLAM ALANI

İZMİR (İGFA)- Kısa süre önce Kaklıç Mahallesi’nde gerçekleştirdiği saha ziyareti esnasında vatandaşın yol düzenlemesi talebini alan Başkan Yıldız, kısa süre içinde sözünü tuttu. Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kaklıç İzmir Caddesi’nde çalışmaların startını verdi. Mahalleye bağlantı sağlayan İzmir Caddesi kavşağından köyün sonuna kadar yapılacak yolun kazım çalışmalarına başlanırken, asfaltlama çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

 “ÇİĞLİLİLERE KALİTELİ YAŞAM ALANLARI SUNACAĞIZ”

Mahallenin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Yıldız, “İhtiyaç odaklı hizmet anlayışımızla mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre önce Kaklıç’ta gerçekleştirdiğimiz saha ziyareti sırasında dile getirilen asfalt talebine yönelik çalışmalarımızın startını verdik. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İzmir Caddesi kavşağından başlayarak mahallemizin sonuna kadar uzanan yolları titizlikle kazıyarak yenileyeceğiz. Her anlamda eksikleri gidererek, mahallemizi çok daha yaşanabilir ve modern hale getireceğiz. Çalışmalar kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu.

BAŞKAN YILDIZ MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Çalışmaları yerinden inceledikten sonra mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yıldız, ”Kaklıç’ın ihtiyaçlarını ve bu ihtiyaçlara yönelik gerçekleştireceğimiz çalışmaları mahalle sakinleriyle konuştuk. 26 mahallemizin tamamında olduğu gibi Kaklıç Mahallesi’nin de geleceğini dizayn etmek için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu tür buluşmalar, mahallemizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve anında çözüm üretmek adına büyük önem taşıyor. Bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğuyla halkımıza hizmete etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.