Dolar 38,0332
Euro 41,0598
Altın 3.741,71
BİST 9.612,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Çok Bulutlu
Mersin
27°C
Çok Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 22°C

Antalya Kumluca protokolü iftarda buluştu!

Antalya Kumluca protokolü iftarda buluştu!
21 Mart 2025 13:05
26
A+
A-

Antalya’da Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu ve eşi Zahide Avcıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği düzenlendi.

Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA)- Antalya Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu ve eşi Zahide Avcıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kıymacı, ilçe protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve basın mensupları etkinliğe katılım sağladı.

Başkan Avcıoğlu, iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının huzur ve bereketle dolu bir ay olduğunu belirterek, İftar sofralarının sadece oruç açma geleneği olmadığını ifade etti.

İftar sofralarının birlik ve beraberliği pekiştiren kültürel bir değer olduğunu, bu geleneklerin güçlü bir toplum olma yolundaki önemini vurguladı. 

Katılımcılara teşekkür ederek Ramazan Bayramı için iyi dileklerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.