Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Açık
Mersin
29°C
Açık
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 28°C

‘Açıkhava’da final Ziynet Sali’den

‘Açıkhava’da final Ziynet Sali’den
REKLAM ALANI
6 Ekim 2024 09:45
20

İstanbul BtcTurk Vadi Açıkhava Konserleri’nde final Ziynet Sali tarafından yapıldı.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) – Dün akşam İstanbul BtcTurk Vadi Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen Ziynet Sali konseri, müzikseverler için unutulmaz anlar yaşattı.

Geçtiğimiz ay verdiği konserin büyük ilgi görmesi üzerine gelen yoğun istekler doğrultusunda sahne alan Sali, dinleyicilerine şahane bir müzik şöleni sundu.

Müzik listelerine damga vuran yeni şarkısı “Daha Nasıl Sevebilirim” ile gündemde olan Ziynet Sali, sahnesine bu şarkının söz ve müziğine imza atan Gülden Karaböcek’İ davet etti. Türk müziğinin efsane isimlerinden Gülden Karaböcek ile birlikte nostalji rüzgarları estirdiler. İkili, “Sen Evlisin” ve “Dilek Taşı” gibi klasikleşmiş eserleri birlikte seslendirerek izleyicilere keyifli bir gece yaşattı.

Konserin duygusal anlarından biri ise Sali’nin Sezen Aksu’nun efsane şarkısı “Masum Değiliz”i söyledikten sonra yaptığı konuşmayla yaşandı. Cinayete kurban giden İkbal Uzuner’i anarak gözyaşlarını tutamayan Sali, “Bu konser için çok özenle hazırlandım. Ama dün yaşanan o üzücü olaylar sonrası o kadar çok ağladım ki elim yüzüm şiş, lütfen kusura bakmayın. Kötülükler bitsin” dedi. Bu samimi sözler herkesi duygulandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.