Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 27°C
Cum 28°C

Bakan Tekin eğitimde Sırbistan ve BM iş birliklerini pekiştirdi

Bakan Tekin eğitimde Sırbistan ve BM iş birliklerini pekiştirdi
REKLAM ALANI
7 Ekim 2024 18:15
22

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sırbistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Aca Jovanovic ve Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü Babatunde Ahonsi’yi makamında ayrı ayrı kabul etti.

ARA REKLAM ALANI

ANKARA (İGFA)- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, nezaket ziyaretinde bulunan Sırbistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Aca Jovanovic’i makamında kabul etti.
 
Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alan habere göre görüşmede Türkiye ile Sırbistan Cumhuriyeti arasındaki eğitim iş birliği konuları ele alındı.
 
Görüşmenin sonunda Büyükelçi Jovanovic, kendilerini kabul ettiği için Bakan Tekin’e teşekkür ederken Bakan Yusuf Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Babatunde Ahonsi ise, görevine başladıktan sonra Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e ziyarette bulundu.
 
Bakan Yusuf Tekin’in makamında gerçekleşen görüşmede, Bakanlık ile BM arasındaki mevcut yapıcı iş birliğinin memnuniyet verici olduğu ve daha da geliştirilmesi gerektiği vurgulandı.
 
Görüşmede, Türkiye’nin bölgesel ve küresel düzeyde bir rol model olarak öne çıkmaya devam etmesinin önemine dikkat çekildi.
 
Babatunde Ahonsi, Bakan Tekin’e kabulleri için teşekkür ederken Bakan Tekin de Ahonsi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.