Dolar 34,1645
Euro 37,7570
Altın 2.911,46
BİST 8.898,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Açık
Mersin
28°C
Açık
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 29°C
Pts 28°C

Manisa Büyükşehir Belediyesi kente enerji katacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi kente enerji katacak
REKLAM ALANI
3 Ekim 2024 14:55
19

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin enerji ihtiyacına katkı sunmak için önemli bir adım attı. Belediye bünyesinde kurulan Manisa Enerji A.Ş. hem kamu hem de özel sektör için ekonomik ve sürdürülebilir enerji hizmeti sağlayacak. 

ARA REKLAM ALANI

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, enerji sektöründeki yatırımlarını güçlendirmek ve kente sürdürülebilir enerji çözümleri sunmak amacıyla Manisa Enerji A.Ş’yi kurdu. Çevre dostu ve yenilikçi çözümler sunmayı hedefleyen şirket, bölgenin enerji ihtiyaçlarını da yerel kaynaklardan karşılayacak. Manisa Enerji, aynı zamanda enerji verimliliğini artırarak, kente ve ülkeye hem ekonomik hem de çevresel fayda sağlayacak.

MANİSA, ENERJİ SEKTÖRÜNDE DAHA GÜÇLÜ OLACAK
Şirket, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde bölgenin enerji altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalara öncülük edecek. Öte yandan, bölgenin doğal ve yenilenebilir enerji potansiyeli öne çıkarılacak. Bu kapsamda, sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak için yeni projeler de geliştirecek. 

EKONOMİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ SAĞLANACAK
İlk aşamada, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve bünyesinde bulunan kuruluşlara, uygun maliyetlerle enerji sağlayacak olan şirket, önümüzdeki süreçlerde vatandaşlara yönelik adımlar da atacak. Manisa Enerji, tarımsal sulamada çiftçilere ve evsel tip güneş enerjisi sistemi kurmak isteyen vatandaşlara hizmet vermek için çalışmalar yürütecek. 

HEM KAMU HEM DE ÖZEL SEKTÖR İÇİN ENERJİ YÖNETİMİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şirket, hem kamu hem de özel sektör için sürdürülebilir çözümler sunacak. Şehirdeki ve kamu alanlarındaki aydınlatma sistemleri, akıllı kontrol sistemleri ve veri analizi kullanılarak etkin bir şekilde yönetilecek. Ayrıca enerji tüketimi optimize edilerek, aydınlatma kalitesi arttırılacak ve bakım süreçleri iyileştirilecek. Öte yandan, kentte gerçekleştirilen sera faaliyetlerine de enerji desteği verilecek. 

Elektrikli Araçlar İçin Şarj İstasyonları Kuracak
Manisa Enerji, kentte elektrikli araçlarının kullanımını teşvik etmek, kullanıcıların enerji ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamak amacıyla modern ve erişilebilir şarj istasyonlarını hayata geçirecek.
 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.