Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Bursa Gemlik Kitap Limanı kapılarını açtı

Bursa Gemlik Kitap Limanı kapılarını açtı
REKLAM ALANI
15 Eylül 2024 10:55
23

Bursa’da “Sözcüklerin Rotası” sloganıyla her yıl Gemlikli kitapseverlerin buluşma noktası olan Kitap Limanı, bu yıl da kapılarını kitapseverlere açtı.

ARA REKLAM ALANI

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde Zeytindalı Meydanı’nda kurulan kitap fuarında onlarca yayınevi, kitaplarını indirimli olarak okurlarına sunarken, 9 gün sürecek fuarda Türkiye’nin sevilen gazeteci, yazar, şair ve politikacıları Gemlikli okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Gemlik Kitap Limanı’nın açılışına Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, muhtarlar sivil toplum ve meslek kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kitapsever katıldı.

Açılış öncesi düzenlenen klasik müzik dinletisi, izleyenleri büyüledi. Açılış kurdelesini ise Başkan Deviren, gazeteci Nebil Özgentürk ile birlikte kesti.

Kitap Limanı’nın ilk gününde Nebil Özgentürk’ün hazırladığı Nazım Hikmet Belgeseli ve ardından Memleket, Sanat ve Hayat söyleşisi gerçekleşti. Günün ikinci programında ise Yekta Kopan, Timur Akkurt, Coşkun Aral ve Ünsal Ünlü; Takımdan Ayrı Düz Koşu söyleşisinde Gemlikliler ile bir araya geldi. Söyleşilerin ardından yazarlar, okurlarıyla sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

Gemlik Kitap Limanı’nda 15 Eylül Pazar günü, saat 17.00’de Işık Öğütçü ve Okan Toygar “Doğum Gününde Orhan Kemal” söyleşisi, saat 18.00‘de Ercan Kesal söyleşi ve imza günü, saat 19.00’da Cennet Cankılıç ve Yüksel Baysal “Tarihin Işığında” söyleşisi gerçekleşecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.