Dolar 34,0169
Euro 38,0176
Altın 2.827,23
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Kayseri Hacılar’da eğitime başlangıç heyecanı

Kayseri Hacılar’da eğitime başlangıç heyecanı
REKLAM ALANI
14 Eylül 2024 10:35
23

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İlköğretim Haftası Kutlama Programı’na katılarak, yeni eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

ARA REKLAM ALANI

KAYSERİ (İGFA) – Kayseri Hacılar’da ‘İlköğretim Haftası Kutlama’  programı düzenlendi. Yunus Çepken İlkokulu’nda düzenlenen programa, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın yanı sıra Kaymakam Burak Dertlioğlu,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Başkan Özdoğan, öğrencilerle sohbet ederek, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Özdoğan burada yaptığı konuşmada, “Bu güzel vatanımızda milyonlarca öğrenci ve öğretmen, büyük bir özveriyle geleceğe hazırlanıyor. Bu yavrularımız üniversitelerde okuduklarında, ülkemize güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Onların yolları açık olsun, başarılar daima yanlarında olsun. Okumayı ve öğrenmeyi büyük bir iştahla istemelerini diliyorum, çünkü bunu başardıklarında ülkemiz için daha iyi yarınlar inşa edecekler” dedi.

Kutlama programı, günün anlam ve önemini belirten öğrenci konuşmaları, İlköğretim Haftası ile ilgili özlü sözlerin ve şiirlerin okunması, müzikli gösteriler ve yarışmalarla devam etti. Program, birinci sınıfa başlayan öğrencilerin takdim edilmesiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.