Dolar 34,0213
Euro 38,0594
Altın 2.833,01
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Emine Erdoğan’dan 8 Eylül mesajı

Emine Erdoğan’dan 8 Eylül mesajı
REKLAM ALANI
8 Eylül 2024 12:55
22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü’ne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

ARA REKLAM ALANI

ANKARA (İGFA) – 8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü dolayısıyla paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, okuryazar olmanın önemini anlatmak ve bu hakkı her bir vatandaşa ulaştırmak için “Haydi Kızlar Okula”, “Ana-Kız Okuldayız”, “Nerede Kalmıştık” projeleri ve “Okuma Yazma Seferberliği” ile dünden bugüne gayret ettiklerini kaydetti.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Bilhassa yürüttüğümüz eğitim kampanyalarıyla ilimin, bilimin, teknolojinin, sanatın ve sporun gücüyle tanışan kızlarımız bugün, yegane iftihar kaynağımız. Okuma Yazma Seferberliği çağrımıza kulak veren 1 milyon 763 bin 502 vatandaşımız ise en büyük cesaret örneklerimiz. Dünyası harflerin ışığıyla aydınlanan her bir azimli kardeşimizi yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.