Dolar 34,0242
Euro 38,0228
Altın 2.827,57
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 28°C

Akse Kitap Kahve’de okuma etkinliği

Akse Kitap Kahve’de okuma etkinliği
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2024 10:40
22

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı Akse Kitap Kahve, öğrencileri misafir etmeye devam ediyor. Yaz eğitimlerini sürdüren minik öğrenciler derslere okuma molası ile birlikte Akse Kitap Kahve’de kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

ARA REKLAM ALANI

KOCAELİ (İGFA) –  Açıldığı günden bu yana sadece Çayırovalıların değil, bölge sakinleri için de bir cazibe noktası haline gelen bahçesi, manzarası, ferah ders çalışma ve kitap okuma alanlarıyla her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan Akse Kitap Kahve, etkinliklerin de merkezi olmaya devam ediyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı Akse Kitap Kahve’de, bölgedeki eğitim kurumlarının da etkinlik için uğrak yeri oldu. Yaz eğitimlerine devam eden ve sınav hazırlıklarını sürdüren minik öğrenciler, Akse Kitap Kahve’de, derslere kitap okuma molası etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler, ilgilerini çeken kitapları alarak, Akse Kitap Kahve’nin eşsiz manzarasında kitapların büyülü dünyasıyla tanışmış oldu. Öğrenciler, Akse Kitap Kahve’yi çok beğendiklerini ve bundan sonra da sık sık ziyaret edeceklerini vurgularken, Akse Kitap Kahve’yi ilçeye kazandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.