Dolar 34,0014
Euro 38,0634
Altın 2.831,18
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Sibel Can’dan eşsiz müzik şöleni

Sibel Can’dan eşsiz müzik şöleni
REKLAM ALANI
26 Ağustos 2024 09:20
22

Ünlü sanatçı Sibel Can, Harbiye Açıkhava konserlerinin üçüncüsünde de mekanı hıncahınç dolduran müzikseverlere unutamayacakları bir müzik şöleni sundu.

ARA REKLAM ALANI

İSTANBUL (İGFA) –  Events Across Turkey’nin   kült projesi haline gelen “An Epic Symphony İstanbul Night Flight” konserleri kapsamında  gerçekleşen ‘An Epic Symphony Sibel Can’ konseri üçüncü gününde de muhteşemdi.

Özgür Sevinç yönetimindeki dev senfoni orkestrası eşliğinde sevilen şarkılarını farklı yorumlayan Sibel Can, sesi ve yorumuyla yine tarihe adını bir kez daha yazdırdı.

Sevilen hit parçalarının yanı sıra bağlama ve tek piyano eşliğinde yorumladığı farklı türdeki şarkılarını söylerken ayakta alkışlanan ünlü sanatçı, ‘Biliyorsunuz ben şarkı söylemeyi çok seviyorum. Beni bıraksanız sabaha kadar şarkı söylerim. Siz müzikseverlerle her konserimiz ayrı bir güzel’ dedi. Tüm şarkılara eşlik ederek dev bir koro oluşturan dinleyiciler, tüm konser boyunca telefon ışıklarını açık tutarak beğenilerini ifade ettiler.

Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden Sibel Can’ın sahnesine ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici de enstrümanı ile eşlik etti.

‘Sibel Can eşsiz bir sanatçı, onunla aynı sahnede olmak, onur verici.  Bu güzelliğe ve bu yoruma çalmak, her müzisyenin hayalidir’ diyerek sanatçı dostuna beğenisini dile getiren Şenlendirici, çaldığı bazı şarkıların nakarat kısımlarında söyleyerek, müzikseverlere sürpriz yaptı.   

Yeni albümünün şarkı seçimlerini ve okumalarını bitirmek üzere olan Sibel Can, müzik dünyasına yeni hitler kazandırmaya hazırlanıyor. Müziğe olan tutkusunu yaşam biçimi haline getiren ünlü sanatçı, yeni çıkacak albümü ile müzik dünyasını yine hareketlendirecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.