Dolar 33,9971
Euro 38,0394
Altın 2.833,69
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Kocaeli Gölcük’te deprem şehitleri unutulmadı

Kocaeli Gölcük’te deprem şehitleri unutulmadı
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2024 17:45
21

Gölcük Belediyesi, merkez üssü Gölcük olan 17 Ağustos Depreminin 25. yılında deprem şehitleri için mezarları başında anma töreni düzenledi.

ARA REKLAM ALANI

KOCAELİ (İGFA) – Gölcük merkezli 17 Ağustos Depremi’nin 25. yıl dönümünde, deprem şehitleri kabirleri başında dualarla anıldı. Gölcük Belediyesi tarafından başta 17 Ağustos Mezarlığı olmak üzere ilçe genelindeki mezarlıklarda anma töreni düzenlendi. Gölcük 17 Ağustos Mezarlığında düzenlenen törene; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesi ardından anma töreni son buldu.

Anma törenleri kapsamında daha sonra; İhsaniye Deprem Şehitliği, İhsaniye Çiftlik Ulu Camii, Değirmendere Şehitliği, Halıdere Merkez Camii ve son olarak da Ulaşlı Şehitliği’nde Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde dualar edildi.

BAŞKAN SEZER’DEN DEPREM ŞEHİDİ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Depremde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, o gün yaralanan ve depremin izlerini taşıyan hemşehrilerimize sağlıklı ve uzun ömürler, yakınlarını kaybedenlere de sabırlar dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.