Dolar 34,0837
Euro 38,0498
Altın 2.833,90
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Trabzon ziyareti

Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Trabzon ziyareti
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2024 15:40
34

Sağlık Bakanı Memişoğlu, sabah saatlerinde Trabzon Valiliği’ni ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.  Memişoğlu, Trabzon Valiliği’nde yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen geniş kapsamlı değerlendirme toplantısında ildeki sağlık yatırımlarına ve hizmetlerine dair bilgi aldı.

Daha sonra Memişoğlu, Trabzonspor'un birinci lige (Süper Lig) yükselmesinin 50. yılı ile Trabzonspor’un 57. kuruluş yıl dönümünün birlikte anıldığı Trabzonspor 50. Yıl Etkinliklerine katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Memişoğlu, Trabzonspor’un 50. yıl etkinliklerinde yaptığı konuşmada “Sağlık Bakanı olarak elimden geldiğince sağlığımızı geliştirmeye çalışacağım. Bunu hep beraber yapacağız, sizden de yardım isteyeceğim. Türkiye’nin sağlıkla ilgili en önemli merkezlerinden birisi Trabzon. Beni bağrınıza bastığınız ve bir evladınız olarak misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.”  dedi.

Babasının, Trabzonspor’da bir dönem yöneticilik yaptığı bilgisini paylaşan Memişoğlu, şunları söyledi:

“Trabzonspor kurulduktan sonra hep şampiyonluğa oynadı. Son iki senede son maçlarda kaybetti. Şehir kulübünün karşısındaki taş binada, o zamanki yönetim kurulu karar almak için toplandı. 6-7 yaşındaki bir çocuk olarak ben de o toplantıdaydım. Babam yönetimdeydi. Şu tartışıldı: ‘Yeni bir takım mı kuralım yoksa kendi çocuklarımıza mı dönelim?’ Tartışmalar oldu ve en sonunda ‘Kendi evlatlarımıza dönelim.’ dendi. Başarı geldi, bu başarı inanmışlık, adanmışlık ve sevdanın başarısı.”

Bakan Memişoğlu, toplumun sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasının koruyucu sağlık politikalarının temellerinden biri olduğunu, tüm spor kulüplerinin gençleri kötü alışkanlıklardan koruyarak sağlıklı yaşama teşvik etme noktasında da Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir iş başardıklarını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.