Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Üsküdar’da 2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları yapıldı

Üsküdar’da 2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları yapıldı
REKLAM ALANI
31 Temmuz 2024 15:55
20

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT Genel Müdür Yardımcıları Onur Temürlenk, Şükrü Yılmaz ve Zeynep Pınar Mutlu, İETT Koordinatörü Sinan Öztürk, İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye Meclis üyeleriyle mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Dedetaş, gerçekleştirdikleri “Mahalle Buluşmaları”nda ulaşım hakkında gelen taleplerin bir kısmını ilçe belediyesi olarak çözüp iletişim sağladıklarını kaydetti.

ARA REKLAM ALANI

Ulaşımın ciddi bir konu olduğunu dile getiren Dedetaş, “Toplu ulaşım meselesi son derece verimli yönetilmesi gereken bir konu. Beş yılda beraber çalışma imkanımız olduğu için ulaşımla ilgili pek çok konuda önden de bilgimiz oluyor. Hep düşündüğümüz şey vatandaşımızın, komşumuzun derdini çözmek, kamu kaynaklarını da bu anlamda verimli kullanabilmek. Kamu kaynağı dediğimiz şey aslında kendi kaynaklarımız, vergimizden ayırdığımız paylar. Bize hizmet olarak geri döndürmek üzere buna uğraşıyoruz.“ ifadelerini kullandı.

İETT Genel Müdürü İrfan Demet, son 5 yılda İETT'nin yaptığı çalışmalar ve yatırımlarda bahsederek, “İETT Genel Müdürlüğü 153 yıllık tecrübesiyle İstanbul genelinde 832 hatta bir günde 62 bin sefer yaparak, 5 milyona yakın yolculunun ulaşımını gerçekleştiriyor. İETT, günde 1 milyon 250 bin kilometre yapıyor. Dünyanın çevresini bir günde 32 kez dolaşacak kadar mesafe kat ediyor. 11 bin 500 İETT’nin kendi personeli, özel halk otobüslerinin personeliyle birlikte 20 bini aşan personelle her gün İstanbullulara hizmet veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.