Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Az Bulutlu
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 30°C
Per 30°C

İmamoğlu, Fenerbahçe yönetim kurulunu ağırladı

İmamoğlu, Fenerbahçe yönetim kurulunu ağırladı
REKLAM ALANI
31 Temmuz 2024 15:41
36

İmamoğlu ve Koç görüşme sonrası kameralar karşısına geçerek görüşmenin içeriğine dair kısa birer açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin İstanbul’un önemli bir markası olduğunu belirten İmamoğlu, “Fenerbahçe ile İstanbulluların evinde buluşmak benim için büyük bir mutluluk. Olimpiyatlar yapılırken göbeğinde buluştuğumuz bu esnada hem olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen Fenerbahçe Spor Kulübü hem yine Fenerbahçe'yle birlikte en fazla sporcu gönderen ikinci kulüp İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, doğal olarak olimpiyatları konuştuk” ifadelerini kullandı.

ARA REKLAM ALANI

İki kurum arasındaki iş birliklerini ele aldıklarını kaydeden İmamoğlu, “Fenerbahçe Spor Kulübü'nün daha güçlü bir geleceğe kavuşması için de kulübe dair büyükşehir belediyesi ne yapabilir, iş birliği nasıl güçlendirilebilir konularına girdik ve çok verimli sohbet oldu” diye konuştu.

Yeni yönetim kurulunu kabul ettiği için İmamoğlu’na teşekkür eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, “Zaten sık sık temastayız. Başkanımızın spora zaten özel bir ilgisi var. Her zaman da şunu söyler; İstanbul'un en büyük markası, üç büyük kulüpler. O hassasiyeti olan birini zaten kulüpte tahmin edebilirsiniz. Biz, hem bugüne kadar bizlere uzattığı destek, dostluk, yeri geldi mi yardım eli için hem de bundan sonrakilere teşekkür etmek isterim. 2036 planlarını konuştuk. Temaslar, ilişkiler, neler hedeflendiği, aldığınız takdirde bu güzel şehrimizce neler yapılabileceğini istişare ettik. Fazlasıyla ümitlendik biz de. O olimpiyat er ya da geç gelecek İstanbul'a inşallah. Er ya da geç geç olmaz, 2036 planları sayın başkanımızın önderliğinde tutar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olimpiyatlara, kafilemize büyük katkısı oldu. Başkanımın dediği gibi bir ve iki numara kulüpler bizleriz. İnşallah ileride de güç birliği yaparak bayrağı en yüksekte dalgalandıracak sporcuları hep beraber yetiştiririz. Ben bir kez daha teşekkür ediyorum.  Maçlarımızda sizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.