Dolar 34,0137
Euro 38,0407
Altın 2.829,67
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Başkan Büyükkılıç, Yamula Patlıcanı’nın satış yerlerini inceledi

Başkan Büyükkılıç, Yamula Patlıcanı’nın satış yerlerini inceledi
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2024 11:36
29

Başkan Büyükkılıç, Kayseri-Ankara karayolu üzerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları başlatılan ürün tanıtım ve satış yerlerini ziyaret etti.

Burada incelemelerde bulunan, vatandaşlardan bilgiler alan ve onların temennilerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yamula Patlıcanı’nın üretildiği ve yerinde satışının yapıldığı bölgede, hem üreticileri hem de yol güvenliğini düşünerek Valilik ve Karayolları ile iş birliği halinde, modern ve konforlu, yol güvenliği sağlanmış satış yerleri hazırladıklarını ifade etti.

ARA REKLAM ALANI

Projeyi önemli bir proje olarak nitelendiren Büyükkılıç, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Bu güzel ürünümüzü pazarlama mantığı içerisinde tabi yanında diğer bölgeden üretilen ürünleri de ekleyerek, yol kenarında Yamulalı hemşehrilerimiz satış ortamı oluşturmaya çalışıyorlardı. Görsel açıdan yakışmayan ve bizim buradaki kardeşlerimizin bir mağduriyet içerisinde olduğunu da hisseden bir yaklaşım ile bizim önemli projelerimizden biriydi. Yolun kenarında, düzenli, ürünlerini rahatlıkla satabileceği, ihtiyaçlarını giderebileceği, mescidiyle, lavabosuyla. Burada hem genişletme hem de fiziki ortamı iyileştirmek suretiyle vatandaşlarımızın bu beklentisine cevap vereceğiz. 1 hafta 10 gün bir süre içerisinde patlıcanlarımız çıkmış olacak. O şekliyle vatandaşlarımıza bu kaliteli hizmet sunulacak.”

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.