Dolar 34,0014
Euro 38,0634
Altın 2.831,18
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
29°C
Hafif Yağmurlu
Cum 28°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 29°C

Rostelecom, Youtube’un Rusya içinde yavaşlatılacağını duyurdu

Rostelecom, Youtube’un Rusya içinde yavaşlatılacağını duyurdu
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2024 18:40
24

Şirketten yapılan açıklamada "işlenen trafikteki artışın" "mevcut kapasitelerde ciddi bir aşırı yüklenmeye" neden olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bu durum, tüm Rus operatörlerinin aboneleri için YouTube'daki videoların indirme hızını ve oynatma kalitesini etkileyebilir" denildi.

ARA REKLAM ALANI

Ukrayna'nın savaşının ardından Rusya, ana şirket Meta'yı "aşırılıkçı" olarak etiketleyerek hem Facebook hem de Instagram'ı engellemişti.

Rusça ve İngilizce yayın yapan Meduza 'ya konuşan bir kaynak, Rus yetkililerin YouTube'u yavaşlatmayı düşündüğünü söylerken, Kremlin yanlısı Gazeta.ru sitesi de Eylül ayında bu hizmetin tamamen engellenmesinin planlandığını bildirdi.

Cuma günü, Rus parlamentosundaki bilgi politikası komitesinin başkan yardımcısı Anton Gorelkin, Telegram 'da yaptığı açıklamada Google'ın savaşın başlamasından sonra Rusya'daki sunucularını terk ettiğini ve yavaşlamanın "doğal" bir sonuç olduğunu söyledi..

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.