Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 28°C
Açık
Mersin
28°C
Açık
Cts 29°C
Paz 29°C
Pts 29°C
Sal 29°C

ZUBİZU üyelerine Mudo Concept’te ayrıcalıklı alışveriş fırsatı

ZUBİZU üyelerine Mudo Concept’te ayrıcalıklı alışveriş fırsatı
REKLAM ALANI
16 Mayıs 2024 10:43
30

Mudo Concept, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. ZUBİZU’luların ayrıcalıklı alışveriş fırsatları her geçen gün daha da artıyor.

Türkiye’nin ilk mobil sadakat uygulaması ZUBİZU, yeni marka iş birlikleriyle büyümeye ve üyelerine daha fazla ayrıcalık sunmaya devam ediyor. Ülkemizin en köklü mobilya ve ev & yaşam markalarından Mudo Concept de yepyeni kampanyasıyla ZUBİZU markaları arasında yerini aldı.

ARA REKLAM ALANI

ZUBİZU’lular Mudo Concept mağazaları ve mudo.com.tr’den 50.000 TL üzeri Mudo Concept markalı alışverişlerinde, 31 Ekim 2024 tarihine kadar ekstra 2.500 TL’den başlayan hediye fırsatından yararlanabiliyor. İhtiyaçlarını kendilerine özel ayrıcalıklarla karşılamak isteyen ZUBİZU üyelerini mutlu edecek kampanya; mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan mutfağa, ev tekstilinden banyo ürünlerine tüm Mudo Concept ürünlerinde geçerli.

Ünlü Türk markası Mudo’nun hayata geçirdiği cesur girişimlerden biri olan Mudo Concept, 1994 yılından beri “Ev ve yaşam için her şey” mottosu ile hayal edilen yaşam alanlarını gerçeğe dönüştürmek için hizmet veriyor. Bir evin tüm dekorasyon ihtiyaçlarına yönelik özgün ve modern tasarımlı koleksiyonlarını, ulaşılabilir fiyatlarla yurt içi ve yurt dışındaki onlarca mağazasında ve web sitesinde müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mudo Concept mağazalarında, deneyimli mimar kadrosu ve satış danışmanları ile ücretsiz mimari danışmanlık ve 3D modelleme hizmeti de veriliyor.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Türkiye’nin dünyaya açılan markalarından Mudo Concept’in de katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar ZUBİZU’da.

Hibya Haber Ajansı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.