Dolar 44,8947
Euro 52,8872
Altın 6.911,55
BİST 14.532,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 22°C

Dünya çocukları Antalyalı çocuklar ile buluşacak

Dünya çocukları Antalyalı çocuklar ile buluşacak
21 Nisan 2026 16:25
27
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günün ruhuna yakışır şekilde kutluyor. Kutlamalar kapsamında 23 Nisan Perşembe günü Konyaaltı Beach Park’ta 10 farklı ülkeden gelen çocuklar Antalyalı çocuklarla buluşarak kendi ülkelerine ait dansları sergileyecek.

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kültür, sanat ve eğlence dolu etkinliklerle kutluyor.

SOLO TÜRK F16 gösteri ekibi de Konyaaltı semalarında gerçekleştireceği gösteri ile Antalyalıların 23 Nisan coşkusuna ortak olacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Antalya’da gün boyu sürecek etkinliklerle kutlanacak.

Etkinlikler kapsamında 23 Nisan Perşembe günü sabah çelenk sunma töreni, çocukların temsili olarak makamları devralması ve Konyaaltı Beach Park’ta gösteriler olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 27. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali kapsamında kente gelen 10 farklı ülkeden çocuklar geleneksel kıyafetleri ve müzikleri eşliğinde dans gösterileri sergileyecek. Dünya çocuklarının gösterisi saat 15.00’da başlayacak.

SOLOTÜRK’TEN NEFES KESEN GÖSTERİ

Kutlamalar kapsamında 23 Nisan Perşembe günü Konyaaltı sahilinde saat 17:00’de SOLO TÜRK F-16 gösteri ekibi de nefes kesen bir gösteri gerçekleştirecek.

Antalya Valiliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen gösteri Konyaaltı Sahili Olbia Meydanı önünde gerçekleşecek. Gösteride Türk Silahlı Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLO TÜRK sergileyeceği etkileyici akrobatik gösterilerle izleyenlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

23 NİSAN’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Antalya’da 23 Nisan Perşembe günü ulaşım ücretsiz olacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve iştirakine ait nostalji tramvayı, raylı sistem ve toplu ulaşım araçları gün boyu ücretsiz olarak hizmet verecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.