Dolar 45,0098
Euro 52,8050
Altın 6.815,04
BİST 14.409,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 20°C
Az Bulutlu
Mersin
20°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Manisa Dostlar Meclisi iftar sofrasında buluştu

Manisa Dostlar Meclisi iftar sofrasında buluştu
12 Mart 2026 09:35
31
A+
A-

Manisa Dostlar Meclisi üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MANİSA (İGFA) – İftar programında konuşan Manisa Dostlar Meclisi Başkanı Cihan Canuyar, Ramazan ayının manevi atmosferine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu güzel Ramazan günlerinde Manisa Dostlar Meclisi olarak kendi aramızda bir iftar programı düzenledik. Oruçlarımızı savaşsız bir dünya, barış, sevgi ve kardeşliğin egemen olduğu bir insanlık dileğiyle açtık.

Dünyanın dört bir yanında yaşanan savaşlar nedeniyle ailesiz, evsiz ve aşsız kalan insanların acıları yüreklerimizi dağlasa da Manisa Dostlar Meclisi olarak geleceğe umutla ve dualarla bakıyor, yine güzel bir sofrada bir araya geliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Birbirini seven, menfaat gözetmeden şehrimiz ve ülkemiz için kalbi atan insanlardan oluşan bir topluluğuz.

Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Manisa Dostlar Meclisi gibi kişisel çıkarlardan uzak, sadece toplumun menfaatlerini önceleyen bir topluluğun kurucularından biri ve bugün başkanı olmak benim için büyük bir gurur. Her zaman ve her yerde tek yürek olabilen Manisa Dostlar Meclisinin tüm paydaşlarına bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, hepsine ayrı ayrı sevgilerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.