Dolar 45,4349
Euro 53,1749
Altın 6.843,91
BİST 14.654,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
23°C
Parçalı Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Bursa’da 23. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nin emekçileri ödüllendirildi

Bursa’da 23. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nin emekçileri ödüllendirildi
26 Haziran 2025 17:45
65
A+
A-

Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği 23. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde 20 bini aşkın öğrenci 19 branşta yarıştı; organizasyona katkı sunan 96 kişiye teşekkür plaketi verildi.

BURSA (İGFA) – Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri, 20 binden fazla öğrencinin katılımıyla tamamlandı.

16 Nisan’da başlayan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bayramları kapsayan şenliklerde, Nilüfer’in Türkiye’deki ve yurt dışındaki kardeş kentlerinden gelen öğrenciler 19 branşta mücadele etti. Genç sporcular, rekabetin yanı sıra dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunu yaşadı.

TEŞEKKÜR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Şenliklerin başarıyla tamamlanmasının ardından, organizasyonda emeği geçenler için Podyum Davet’te bir kapanış yemeği düzenlendi. Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Zerrin Güleş ve Okan Şahin, Belediye Meclisi Üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz Arabacı ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Şahin katıldı.

Başkan Şadi Özdemir, gecede yaptığı konuşmada, 166 okuldan 20 bini aşkın öğrencinin katıldığı şenliklerin önemine vurgu yaptı. Özdemir, “Öğrencilerimiz yeteneklerini sergilerken, sporun centilmenlik ve birliktelik ruhunu yaşadı. Bu büyük organizasyonun sorunsuz gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programda, İlçe Milli Eğitim Tertip Kurulu, Nilüfer Belediyesi Tertip ve Yürütme Kurulları ile branş koordinatörleri ve yürütme üyelerinden oluşan 96 kişiye teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.